Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 20. října 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdy je nejlepším řešením začít znovu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nelze vyloučit, že budete muset oželet domluvenou schůzku. Kdyby šlo jen o práci, dlouho se trápit nebudete. Skoro s jistotou dotáhnete do konce důležitou finanční nebo právní záležitost. K večeru budete padat únavou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Hrozba, o které v posledních dnech přemýšlíte, existuje pouze ve vašich představách. Upřímně si přiznejte, zda si všechno nevymýšlíte kvůli tomu, abyste nemuseli přijmout riskantní řešení.

Dojde k narušení vašich sousedských vztahů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Máte-li novou známost, musíte vyvinout maximální úsilí, abyste si ji udrželi. Konstelace Venuše s Marsem varuje před aktivními rivaly. V práci oceníte gesto kolegů, kteří vás budou včas informovat o plánech vedení firmy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Situace ovlivněná planetárními vibracemi vás donutí změnit plány. Zřejmě vám odpadne nějaká schůzka. Budete přinuceni improvizovat a vážit každý krok. Zaskočí vás partnerův podivný dotaz. Budete na vážkách, co si myslet.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budete nezvykle riskovat. Pár lidí tím zaskočíte, ale bez boje vám nikdo nic nedá. Máte-li problémy v zaměstnání, vyšlápnete si na šéfa. Večerní posezení s přáteli skončí nezvykle rychle. Zkuste se neplést do cizích sporů.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Drobné překážky neberte vážně, vyřeší se během času samy. Můžete klidně pokračovat v realizaci svých plánů. Díky svým přesvědčovacím schopnostem, získáte cenné spojence. Milostné zálety vám pokazí vlezlý známý.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nezapomeňte nahlédnout do kalendáře. Hrozí vám, že propásnete důležité jednání. Překontrolujte si rovněž termíny naléhavých úkolů. Díky auře Merkuru zvládnete všechny resty v rekordním tempu.

Nekomandujte děti, schválně vás neposlechnou.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Díky nové invenci pevně uchopíte šanci, která lidem v okolí uniká. Dojde k dalšímu sporu s někým, kdo vás neustále šikanuje. Tentokráte si to už nedáte líbit. Kvůli nemoci vašeho idolu padne možnost nadějného flirtíku.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Rychlý zisk by vám přinesla zahraniční cesta nebo obchodní kontakty s cizinci. Jupiter naznačuje, že byste mohli přijít na to, jak něco takového zařídit. Udělejte si čas a proberte možnosti svých známých, jednoho po druhém.  

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Váš rival nebo kritik je ochotný zmírnit své výhrady. Od vás na oplátku očekává přinejmenším náznak vstřícnosti. Netrvejte na nepodstatných maličkostech. Nabažíte se nové záliby a vrátíte se k starým, osvědčeným koníčkům.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Partner přijde se zajímavým nápadem. Pokud ho děti podpoří, nemáte šanci na odpor. Naděje, že se něco zásadně změní v práci, je minimální. Šetřete si nervy, v ničem se moc neangažujte. Velké změny přinese až čas.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zbytečně se necháváte svazovat rutinou, zbavte se zaběhnutých, známých schémat. Chcete-li udělat kariéru, musíte se předvést jako smělý novátor. V lásce byste měli naopak trpělivě čekat, s čím přijde nerozhodný partner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám