Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 20. března 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domácky zaměřený člověk ztrácí půlku života

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nespoléhejte na úřednické sliby. Nelitujte času a pro jistotu si všechno několikrát ověřte osobně, nebo alespoň prostřednictvím telefonu či internetu. O co se nepostaráte sami,  to mít nebudete. Jistou naději na úspěch dává postavení Marsu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Napětí v práci vyvolá neuvážený krok zbrklého kolegy. Budete pro vás docela těžké se ovládnout. Stejně tak vás popudí nešetrná poznámka známého, kterého jste se nedávno zastali. Vábit na schůzku vás bude podezřelý týpek. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pozor na neopatrné investice. Uposlechnout radu, která by vám umožnila obejít přísné předpisy nebude snadné. Vystraší vás obavy z možných následků. Později byste mohli závidět někomu, kdo si s něčím takovým hlavu neláme.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Hlídejte si postavení ve firmě. Není každý tak upřímný a přejícný, jak se tváří. Luna upozorňuje na překvapení ze strany dlouholetého kolegy či známého. Necháte-li řemeslníka bez dozoru, určitě provede něco strašného.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Příležitost vám nabízí Merkur. Nesmíte však couvnout před náročnými povinnostmi. Faktem je, že dnes příliš aktivní nebudete a na práci navíc nemáte pomyšlení ani dost sil. Rázně odbudete zvědavého příbuzného.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dbejte o sebe, nepřepínejte síly. Dobře se budete cítit ve větší společnosti, ochotně navážete nové přátelství či známost. Dojem uděláte zejména na starší osoby. Budete je potřebovat při projednávání důležité záležitosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

O tom, jestli dosáhnete úspěchu v práci nebo osobním životě, rozhodne odpovědnost při překonávání rostoucí lenosti. Plnění nudných povinností vám bude připomínat těžký trest. Výrazně ožijete jen doma a mezi přáteli. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Touha po kariéře a majetku vás může svést k chytračení a použití nehezké lsti. Vaše schopnost dokončit jakoukoli náročnější práci je bohužel dost slabá. Zato je velice příznivý čas k uskutečnění  romantických snů a představ.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Potíží a překážek se nebojte. V nouzi nejvyšší se dokážete zmobilizovat a vyhnout chybám. Problémy byste mohli mít se zdravím, přesněji s kondicí. Důležité je, správně si rozvrhnout duševní i fyzické síly.  

Zapomeňte na podpůrné prostředky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Buďte všímaví a mějte oči otevřené. Osoba, které věříte by mohla zklamat vaši důvěru. Možná ne tak docela vlastní vinou, ale to vám nepomůže. Své plány si nechte do poslední chvíle pro sebe. Proč se s někým dělit o úspěch.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozor na povrchní dojmy. Byla by chyba zbrkle hodnotit lidi, které pořádně neznáte. Hrozí vám, že se spletete a své ukvapenosti budete později hořce litovat. Pokud vás trápí zdravotní potíže, mohly by vám dnes pokazit plány.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na cestách myslete na manželské či partnerské závazky. Venuše vám nepřeje, jakékoli klopýtnutí se vzápětí provalí s nepříjemnými následky. Dojde k příhodě, která vám vrátí naději na něco, co už jste odepsali a s čím nepočítáte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám