Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 2. února 2017

Novinky, sojka

Dobře vykonáno je vždy lepší než dobře řečeno

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Kdyby záleželo na vás, vyjdete dnes každému daleko vstříc. Má to však jeden háček. Pokud to s vstřícností přeženete, pravděpodobně na to doplatíte. Zaskočit by vás mohla štědrá nabídka, zájemce o vaše služby.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ideální den k práci na plánech na přestavbu nebo nové vybavení bytu. Jste jen krůček od nápadu, který vám zpříjemní dlouhé domácí večery. Zdržte se komentování podivných řečí kolujících po firmě. Ještě vás někdo obviní z jejich šíření.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Odhalíte nějaké tajemství nebo příčinu jevu, který jste dlouho nedokázali pochopit. Několik hodin z toho budete pořádně vedle. Nebylo by špatné pohovořit si s někým, kdo má víc životních zkušeností a smysl pro realitu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaší hlavní starostí by měla být snaha, aby spolupracovníci, kamarádi a příbuzní správně pochopili, co jim říkáte. Vystříhejte se přehnaně odborných termínů. Půjdete-li do společnosti, musíte se vrátit domů před půlnocí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V práci můžete klidně přijmout dodatečné povinnosti, zavázat se ke spolupráci na nějakém projektu nebo podepsat novou smlouvu. Ke všemu přistoupíte velice odpovědně a poctivě splníte všechny podepsané i slíbené závazky.   

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pozorně se dívejte na ruce lidem, se kterými máte nevyjasněné finanční vyrovnání. Překvapit vás mohou jen a jen negativně. Dejte větší volnost blízkým osobám. Nechutné projevy žárlivosti by vážně ohrozily vaše budoucí vztahy.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepodceňte svoji intuici. Rozum není jediným nástrojem, s pomocí kterého lze řešit profesionální i osobní problémy. Dnes můžete plně důvěřovat svým smyslům. Nabídnou vám lepší odpověď, než chladný intelekt.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Promiňte nebo se omluvte za nedorozumění, dokud je čas a naděje na poklidné umíření. V dalších dnech už to bude mnohem těžší. V srdečních záležitostech pozor na unáhlené rozhodnutí. Některá slova nepůjde vzít zpátky.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nezapomínejte, že snazší je cokoli zbořit, než vybudovat. Navzdory zimnímu chladu výrazně vzroste vaše chuť na milostné dobrodružství. Nemá smysl se tomu bránit. Luna vám přeje a připravuje půdu pro seznámení s kandidátem na dlouhodobý vztah.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Odvážně plánujte svoji budoucnost. Neztrácejte čas pokusy ovlivnit něco, co nemá s vaší kariérou vůbec nic společného. Vypadá to, že dojdete k závěru, že byste rádi byli více samostatní a spoléhali jen na vlastní síly a nápady.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neodcházejte od rozdělané práce, dokončete všechno, co jste začali. Konstelace Uranu s Merkurem hovoří jasně. Na dosah ruky máte opravdu pozoruhodný úspěch. Byla by škoda pustit nabízenou šanci kvůli vlastní pohodlnosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V pracovních záležitostech se řiďte výlučně vlastním rozumem. Na přijetí zásadních rozhodnutí nesmějí mít nejnemenší vliv ani staré sympatie, ani momentální nálada. Pokračujte v přípravách na chystanou cestu nebo odjezd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám