Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 2. dubna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlava bez rozumu, svítilna bez svíce

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dopoledne budete mít šanci předvést se před někým, na kom vám moc záleží. Chce to jen více sebevědomí a razance. Nápad překvapit partnera a udělat mu radost je chvályhodný, ale je důležité zvolit správný způsob.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neutíkejte před těžkými úkoly. Planety vám přejí, nějak je zvládnete. Vřele a pozitivně budou na vaši žádost o pomoc reagovat osoby opačného pohlaví. Vaší chvilkové nejistoty mohou využít nepoctiví obchodní partneři.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pokud jste sami, zaskočí vás vzplanutí citů k náhodně potkanému ideálu vašich snů. Máte-li v plánu nějakou cestu, počítejte s většími náklady. Puntičkářský mrzout vám necitlivě vytkne nedostatek smyslu pro pořádek.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Znalost lidí vyžaduje vaše chuť podělit se s někým o nynější starosti. To, že vás někdo vyslechne a nebude vám skákat do řeči, ještě neznamená, že jste trefili na toho pravého. Snadno řeknete něco, co vás bude už večer mrzet.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jste jediní, kdo může utěšit známého, nevinnou oběť pomluv a intrik. Jednejte rychle, aby neudělal hloupost. V okolí si získáte sympatie přiznáním k drobné chybě. Mnohem vážnějšího prohřešku se potom nikdo nevšimne.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nebuďte příliš sebekritičtí, zbytečně vyklidíte prostor lidem, kteří toho umějí méně než vy, ale jsou suverénní a drzí. Na slabší chvíli má právo každý. Při nákupech, na parkovišti a dalších veřejných místech si hlídejte osobní věci.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Chcete-li dosáhnout svého, neobejde se to bez menší oběti. Správně rozhodnout, čeho se držet a co lze pustit, nebude snadné. Pro jistotu se nepouštějte to ničeho nového, nejdříve je třeba zhodnotit věci staré a stávající.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Signály o hrozbě vašim investicím není nutné zveličovat, ale opatrnost je namístě. Postavení Marsu se Saturnem vyvolá řadu nejednoznačných situací. Pozastavíte se nad náhlým zájmem příbuzných o vaše profesní záležitosti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vystoupení s novými projekty vyžaduje přípravu. Upřímně si odpovězte na otázku, jestli jste něco nezanedbali. Pokud ano, není co řešit. Přicházet s něčím originálním teď před Velikonocemi,  je však přeci jen riziko, ne-li nesmysl.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Konkurence a rivalové budou jako sršni. Stačí chvilka nepozornosti nebo malé klopýtnutí a okamžitě se na vás sletí ze všech stran. Dráha Venuše vám připomene slib, že vezmete svoji lásku nebo rodinu někam za zábavou.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jako kámen na krku vás budou tížit úkoly vyžadující soustředění a přesnost. Bylo by dobré vytřídit povinnosti, které mohou počkat. Půjdete-li do společnosti bez partnera, musíte mu vysvětlit důvod. Jinak vás nemine tichá domácnost.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete neobyčejně citliví na své soukromí. Na nervy vám půjdou vlezlí a nevhodně zvědaví kolegové a známí. Zatímco jindy to dokážete překousnout, dnes okamžitě vyletíte. Nedáte si nic líbit od obsluhy v restauraci, řemeslníků a zejména v autoservisu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám