Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 2. března 2017

Novinky, sojka

Pochlebník žije na úkor toho, kdo mu naslouchá

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebudete-li něčemu rozumět, klidně se ptejte. Není hanba něco nevědět, ale neudělat nic proto, abyste se dozvěděli víc. Máte šanci upevnit si autoritu. Silné emoce ve vás vyvolá nespravedlnost, se kterou se setká kamarád.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zdobit vás bude vytrvalost, jakou projevíte při plnění náročných pracovních povinností. Mýlil by se každý, kdo vás podcení. Chlad milované osoby nepotrvá věčně. Zřejmě jste něco udělali špatně. Věřte tomu, že všechno se dá napravit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zasmějete se naivitě nepřátel. Stále totiž usilují o něco, co máte už dávno vyřešené. Budete je muset rázně přesvědčit, že svá slova myslíte vážně. Spor s partnerem nežeňte do krajnosti. Stále je tu šance že se domluvíte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vzpamatujte se, člověk by si měl vážit starých přátel a respektovat jejich názory, třebaže pomatené. Připravte se na fakt, že by na jejich slovech mohlo přeci jenom něco být. Chcete-li získat svůj idol, budete muset hodně přidat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Kradmé pohledy obchodních partnerů by vás měly varovat, že svá slova nemyslí tak docela vážně. Hlídejte každý jejich krok, nesmí vás zaskočit nepřipravené. Pohyb Saturnu věští zradu a podrazy. Nepolevujte v pozornosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Chcete-li si udržet sympatie nové známosti, musíte jí na odpoledne nebo na večer připravit opravdu atraktivní program. Nebude to snadné, ale když se nad tím vážně zamyslíte, tak už něco skutečně originálního připravíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Potíží s úřady se zbavíte pouze v případě, když s nimi začnete hrát na rovinu. Nevěřte tomu, že tam sedí samí neschopní hlupáci. Důraznou domluvu si vyžádá pokus vzdálených příbuzných vetřít se do přízně vašeho partnera.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepřeceňujte svoji autoritu u starších dětí. Jsou situace, kdy konflikt vyřeší jen upřímná domluva a otevřené postoje. Nebojte se, nezklamou vás. Skončit by mohly vaše tahanice se sousedy. Stačí ochota k menšímu kompromisu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Sejde z plánované cesty, ale mrzet vás to nemusí. Místo toho se podíváte někam, kde najdete inspiraci k dalším obchodům nebo, máte-li k tomu nadání, uměleckým aktivitám. Nespokojujte se s málem, máte na víc.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Opadne váš zájem o něco, co se vám ještě včera zdálo velice atraktivní. Neměli byste podléhat momentálním náladám. Zkuste uvažovat chladně a logicky. Neptun na své pouti varuje před zahozením nadějné šance.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V dnešním plánu byste měli mít slušnou rezervu na vyřízení rodinných problémů. Konkrétně na vyřízení záležitostí spojených s vašimi dětmi nebo sourozenci. Nastanou situace, které vám pořádně pocuchají nervy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Uděláte si malou radost. Po tuhém vnitřním boji sáhnete do peněženky a utratíte nemalou částku. Zasloužíte si to, nemusíte si dělat žádné výčitky. Rodině už to nějak vysvětlíte a také jí to bohatě vynahradíte. Budete na ni pyšní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám