Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 17. prosince 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to velké neštěstí, začne-li vrabec vládnout místo sokola

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nepřehánějte to s optimismem. Vaše záležitosti se sice vyvíjejí správným směrem, ale musíte získat jistotu, že se v následujících dnech nic nezmění. Negativní aura Saturnu se významně podílí na vzniku dalších problémů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Musíte se ovládnout a vydržet s lidmi, které nemáte rádi. Půjde o příliš vážné věci na to, abyste si mohli dovolit je ignorovat a dávat najevo pohrdání. Důsledně se vyhýbejte alkoholu. Oslabí vaši vůli a dostanete se do maléru.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Příznivě nakloněné planety vám nabídnou zajímavou cestu plnou nevšedních prožitků. Jste-li sami, můžete najít nový citový vztah. Nemusíte jet hned na konec světa, stačí do sousedního města nebo do nedaleké přírody.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V žádném případě si neberte práci domů, ani si na večer neplánujte povinnosti. Partner už má plnou hlavu předvánočních příprav. Zavolá vám někdo, koho nedokážete odmítnout. Nesnažte se při sportu dokázat, jak jste stále čiperní a obratní.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Konstelace Marsu s Uranem upozorňuje na další hromadění osobních a pracovních záležitostí. Navíc vám hrozí konflikt s neústupným nadřízeným. Ve firmě dojde k přetlačování, které negativně ovlivní mezilidské vztahy.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nenechte se vysmát a nevěřte hned lidem, které neznáte. Platí to jak v případě pracovních a úředních jednání, tak v lásce. Zvýšenou pozornost a vytrvalost vyžaduje zvládnutí poměrně složitého technického zařízení.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dáte na předtuchu a v diskuzích se budete držet zpátky. Ať se rozhádané strany dohodnou bez vás. K milostným hrátkám vás začne svádět pohledná osoba ze sousedství. Zůstaňte chladní, tohle by určitě neskončilo dobře.   

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Málem vás položí několik po sobě jdoucích vypjatých situací. Naštěstí máte věrné a vstřícné přátele. S omluvou se ozve někdo, kdo ještě včera ohrnoval nos na vaší velkorysou nabídkou. Vydaří se večerní posezení s přáteli.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V zaměstnání se budou hodnotit výsledky a kvalita vaší práce. Dávejte pozor, abyste kvůli věčně reptajícímu kolegovi nepřišli zkrátka. Okamžitě ho odkažte do patřičných mezí. Vaše sváteční nadšení zchladí skoupý příbuzný.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Plnou hlavu starostí budete mít s nesplněným slibem. Nebude snadné vysvětlit, proč jste dosud nic neudělali. Žárlivou scénu vám udělá po návratu ze společnosti partner. Musíte přijít s něčím originálním. Inspiraci vám dodá Venuše.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete si chtít něco koupit, ale jen těžko najdete potřebnou hotovost. V partnerských svazcích hrozí bouře kvůli stavu rodinné kasy. Vánoce se blíží a rodina má náročné představy. Pozor při pečení. Budete-li spěchat, popálíte se.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Začnete hlouběji přemýšlet o budoucnosti vašeho nynějšího partnerského vztahu. Milovaný protějšek překvapíte sebekritickým přístupem. Naděje, že dáte všechno do pořádku, je velice reálná. S šokující informací přijde sousedka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám