Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 16. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdyby kanár krásně nezpíval, neseděl by v kleci

Článek

 BERAN  ( 21.3. – 20.4.)

Odpovědně hodnoťte svoji práci a její výsledky ještě před tím, než ji odevzdáte nadřízeným. Můžete udělat chybu, která by šéfa pěkně rozpálila. Poněkud znejistíte ve chvíli, kdy v hlase svojí lásky zachytíte jistou rozmrzelost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V obchodech, zejména s oděvy a elektronikou myslete na to, že léto teprve začíná a určitě si budete chtít někam vyjet a trochu si užít. Radost z nově nabytých věcí by vám při pohledu do peněženky náramně rychle zhořkla.

BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Byla by chyba spoléhat jen na sliby známých a nic nedělat. Konstelace Uranu s Jupiterem varuje před chaosem, který zamíchá vašimi plány. S jednoznačným, i když částečně skrytým návrhem za vámi přijde dočasně samotná osoba opačného pohlaví.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Při plnění pracovních úkolů poznáte nové, zajímavé lidi. Hodně se od nich naučíte. Na cestách a při těžké fyzické práci si dávejte pozor na hloupé zranění. Vibrace Saturnu mohou narušit jindy skvělou koordinaci vašich pohybů.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Radost z toho mít nebudete, ale bude nutné opět sáhnout do rodinné kasičky. Někdo bude potřebovat řemeslníka, jiný novou sekačku nebo dát do pořádku havárii v bytě. Dobrá zpráva je, že se vám vrátí fyzická forma a zeslábnou zdravotní potíže.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Doma i v práci budete od samého rána čiperní a vynalézaví, ale nikdo se k vám nepřipojí, nikdo vás nepochválí. Bude třeba prokázat trpělivost a na nějaký větší ohlas počkat. Děti si užívají volna, a chtějí si užít, musíte být shovívaví.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepospíchejte s prodejem věcí, o kterých si myslíte, že už je letos nebudete potřebovat. Nemusíte mít pravdu a ukvapenost by vás mrzela. Rozhodně neuděláte chybu, když zdánlivě nepotřebné nářadí a náčiní ještě na pár dní uložíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Léto a příroda působí nejen na vás, ale i vaše blízké. Nenechají vás chvíli v klidu, neustále se budou dožadovat vaší pozornosti. Luna s Merkurem nabádají k opatrnosti a rozvaze. Než se do něčeho pustíte, propočítejte si své šance.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Opatrně s realizací originálních nápadů. Mohlo by vám uniknout, že pár věcí a lidí se zásadně změnilo. Ukvapených soudů se můžete dopustit v hovoru s příbuznými. Rozhodně nekomentujte nic překvapivého v jejich rodině.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Není třeba spěchat na posezení s kolegy. Spíše než o vaše osobní zážitky jim půjde o to, dozvědět se něco konkrétního o vašich profesionálních plánech do budoucnosti. Problém je v tom, že jakmile se rozpovídáte, nebudete k zastavení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete uvažovat chladně a bez emocí. Měli byste zvládnout jak složitá jednání, tak nečekané a dramatické situace. Silně rozpačití budete z nutnosti kritizovat někoho, komu byste za jiných okolností dali ochotně zapravdu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Přízní vás zahrne někdo, kdo od vás něco potřebuje. Nejste však včerejší a již po jeho prvních slovech se uzavřete do sebe. Potrápí vás partner. Chvílemi bude k zulíbání a chvílemi byste ho nejraději shodili ze schodů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám