Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 15. ledna 2015

Novinky, sojka

Jen pohroma ukáže, zdali máš opravdového přítele

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zbavte se iluzí, že vaše záležitosti se pohnout samy od sebe, zatímco budete nečinně sedět. Je vhodný den k návštěvě úřadů a institucí. Podvědomě přesně odhadnete, jestli zvolit mírný tón nebo bouchnout do stolu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přiznáte šéfovi, že vám nesedí jeden z kolegů a požádáte o pomoc, Nadšený nebude, ale možná s tím něco udělá. Znamená to však nutnost změny některých dnešních plánů. Bude vás to mrzet, ale vezmete to jako nutné zlo.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hned po ránu zavolá známý nebo soused a požádá vás o malou službu. Zřejmě jim vyhovíte, ale elánem překypovat nebudete. Spokojeni budete s výsledkem jednání na úřadech. Podmínkou je, že budete hovořit jasně a věcně.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Když vám dnes někdo nabídne kompromis, nebudete nijak proti. Snadno se tak může stát, že přijdete vlastní vinou k nějaké škodě. Běžte na setkání, na které se vám nechce. Merkur vám nabídne šanci navázat užitečný kontakt.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zbavíte se nepříjemného úkolu. Stačí se před kolegy zmínit, že vám šéf slíbil mimořádně vysokou odměnu a povýšení. Všechny věci se vyvíjejí podle vašich představ. Zdržovat vás budou drobnosti a nedosažitelnost jisté osoby.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vaši známí ocení, že i když vás někdo zklamal a nedaří se vám, budete jednat solidně a splníte všechny závazky. Pokus nalákat vás na malý románek nebo lacinou investici vás nechá v klidu. Intuitivně vytušíte skrytou zradu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Směle se chopte odpovědných a dlouhodobých úkolů. Může s nimi být spojena šance na zajímavou služební cestu a setkání s originálními lidmi. Vyhněte se zvědavcům, kteří z vás budou tahat rozumy a provokovat vás k jednání, kterým si uškodíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Záležitosti, které vám ztrpčovaly život, se začnou vracet do normálu. Dnes byste neměli mít žádné nečekané potíže. Vlivem vibrací Saturnu to může být slabší s vaší aktivitou, ale povinnosti si splníte dobře a včas.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Disharmonie kosmických vibrací oslabuje vaši vůli a odhodlání začít s radikálními změnami. S ničím a na nic proto raději nespěchejte, bude rozumnější pár dní počkat. Objeví se u vás známý, se kterým strávíte živý večer.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozor, nenechte se nějakým chytrákem přesvědčit, že jistá záležitost není tak složitá, jak na první pohled vypadá. Váš odhad je správný, držte se svého názoru. Odvolání milostné schůzky ještě není žádnou tragédií.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Buďte trpěliví, s ničím nepospíchejte. Mohlo by se stát, že se budete dobývat do otevřených dveří. Škoda elánu na pitvání záležitosti, která je prakticky vyřešená. Vtipně a nenápadně se zbavíte časově náročné povinnosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Važte slova, dávejte si pozor na to, co komu říkáte. Kolega nebo známý se z vás pokusí tahat rozumy. Hlavně nenaříkejte nad něčím, co se vám nepovedlo, a s čím už nic nenaděláte. Jupiter slibuje, že se vám bude dařit jinde a jinak.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám