Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 12. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obvykle, prchne-li mrak, vzejde zářivý den

Článek

 BERAN (21.3. – 20.4.)

Zaujme vás sympatická osoba opačného pohlaví, se kterou se setkáte někde dál od domova. Šanci na bližší seznámení máte, ale jste-li zadaní, nabádá Venuše k zdrženlivosti. Dostanete dlouho očekávanou zprávu. 

BÝK (21.4. – 21.5.)

Zaskočí vás návštěva osoby, o které byste nikdy nepředpokládali, že vás bude potřebovat. Berte to jako jasné ocenění vašich kvalit, mělo by vám to pořádně zvednout sebevědomí. Dobře a nadějně uložíte své peníze.

BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Šlechtit vás to nebude, ale v jisté dramatické chvíli bude lepší zatloukat a zatloukat. Možná vám to vyjde, i když jisté to také není. Všechno záleží na tom, nakolik vám partner, kolegové nebo sousedé dosud věří. 

RAK (22.6. – 22.7.)

Pozvání na malé posezení s někým blízkým odmítat nemusíte, ale měli byste se snažit odejít domů ještě před půlnocí. Jinak riskujete vážný konflikt s partnerem. Rozčílí vás okatá nespravedlnost zaslepených nadřízených. 

LEV (23.7. – 22.8.)

Neodmítejte se naučit něčemu novému. Vystavíte se nebezpečí posměchu ze strany mladších kolegů a nadřízených. Pohádat byste se mohli s příbuzným, který vás nepravdivě napadne, že neumíte rozumně hospodařit.  

PANNA (23.8. – 22.9.)

Fakt, že se cítíte v skvělé formě, vás nesmí svádět k tomu, že budete přepínat síly. Hrozí vám vážné nebezpečí, že přijdete k úrazu nebo se vám vrátí dávno zapomenuté choroby. Pracujte a žijte obvyklým tempem.

VÁHY (23.9. – 23.10.)

Láska je sice mocná čarodějka, ale vy byste měli mít rozum a nedělat hlouposti. Planety naznačují, že vás vaše vášeň pro opačné pohlaví přivede do nemalého maléru. Koupíte si něco, co se partnerovi nebude líbit.

ŠTÍR (24.10. – 22.11.)

Neprotahujte pracovní a obchodní jednání. Jupiter varuje před postupným ochabováním pozornosti a zbytečnou ochotou k zbytečným kompromisům. Před cestou na delší vzdálenost si pečlivě zkontrolujte stav vozidla.

STŘELEC (23.11. – 21.12.)

Sporné záležitosti vyřídíte laskavým slovem a milým úsměvem.  Myšlenku na bouchnutí do stolu okamžitě zažeňte, jenom si uškodíte. Zaskočí vás řeči, které o vás kolují v místě bydliště, v práci nebo mezi známými.

.  

KOZOROH (22.12. – 20.1.)

Pozor na žárlivého partnera. Neunikne mu žádný cizí vlas na vaší sukni nebo košili, okamžitě zaznamená vůni nezvyklého parfému či kolínské. Šéf ocení vaši zvýšenou aktivitu a ochotu zůstat v práci přes čas.

VODNÁŘ (21.1. – 20.2.)

Neoprávněnými výčitkami vás zaskočí nová známost. Nelze vyloučit, že se nenaštvete a uspíšíte váš rozchod.  Máte-li nějaké nápady a podněty, neváhejte a představte je svému okolí. Všichni vám nadšeně zatleskají

RYBY (21.2. – 20.3.)

Neodhalujte své srdce a představy každému, kdo se objeví ve vaší blízkosti. Luna varuje před velkým zklamáním. Platí to i v případě osob, které jinak dobře znáte. Nepropásněte příležitost k výhodné dlouhodobé investici. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám