Hlavní obsah

Soutěžící za týden zhodnotil počáteční vklad o 400 procent a získal titul obchodník týdne

Novinky, BOSSA.CZ

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Investiční soutěž společnosti Bossa s podtitulem "Poprvé naostro!" již zná jméno prvního soutěžícího, jenž od společnosti dostane 10 000 Kč a získá postup do 2. kola. V něm se pak hraje o hlavní cenu, kterou je hybridní luxusní vůz HONDA CRZ.

Foto: http://www.istockphoto.com

Ilustrační foto

Článek

První týden prvního kola soutěže Bossa byl plný napětí i dramatických zvratů v pořadí soutěžících. Týden bohatý na vyhlašování důležitých zpráv i politických vyjádření přichystal soutěžním i nesoutěžním investorům velké množství investičních příležitostí. Výsledkem pak byla vysoká čísla v procentuálních zhodnoceních účtů.

Nejlépe se se situací na trzích "popral" soutěžící s přezdívkou Akiabel, který svůj soutěžní účet zhodnotil neuvěřitelnými 405,17 procenta.

Výherce od společnosti Bossa získává 10 000 Kč pro soutěžení v druhém kole soutěže, které se již odehraje v reálném prostředí s reálnými penězi. Zde se bude moci utkat s vítězi druhého a třetího týdne soutěže i s pětadvaceti nejlepšími tradery celkového pořadí prvního kola.

Poměřit své síly s nejlepšími a pokusit se získat sportovní hybridní vůz Honda CRZ a spoustu dalších cen však můžete ve druhém kole i vy.

Stačí si založit reálný účet u společnosti Bossa a financovat ho soutěžní částkou 10 000 Kč. Rovněž se stále můžete registrovat do prvního kola soutěže, kde se obchoduje s virtuálními penězi a již zmíněných 10 000 Kč, potřebných pro postup do kola druhého, můžete jednoduše od Bossy vyhrát.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám