Hlavní obsah

Jak dobře vybrat dodavatele zemního plynu

Komerční článek - Díky liberalizovanému trhu je nyní snadné dodavatele zemního plynu změnit. To ale samozřejmě neznamená, že jeho výběru by člověk neměl věnovat náležitou pozornost.

Článek

Prvním kritériem, které při zamýšlené změně dodavatele budete porovnávat, je jistě cena. E.ON nabízí v současné době v rámci své řady Online zemní plyn až o 10 % levněji v porovnání s dominantními dodavateli v jednotlivých krajích.

Pomocí kalkulačky umístěné na webu www.eon.cz/online si snadno během několika sekund zjistíte, kolik byste změnou mohli ušetřit vy. Stačí zadat pouze vaši současnou měsíční zálohu za zemní plyn a kalkulačka vám na základě místa vaší spotřeby spočítá přibližnou úsporu.

Porovnáním ceny by ale vaše rozhodování končit nemělo. Důležité je, si také ověřit, na jak dlouho je výhodná cena od nového dodavatele garantována. S řadou Online máte například zaručenu výhodnou cenu až do konce dubna 2012, čili až do konce příští topné sezony.

Zajímat vás také bezpochyby bude, jestli je váš nový dodavatel  stabilní firmou s dostatečným zázemím. V případě E.ON získávají zákazníci jistotu v podobě společnosti s dlouholetou historií a mezinárodním zázemím, která na českém trhu působí již patnáct let.

Chcete-li se o výhodné nabídce zemního plynu dozvědět více, navštivte webové stránky produktové řady Online na www.eon.cz/online.

Reklama

Výběr článků

Načítám