Hlavní obsah

Setkání lídrů českého stavebnictví 2022

Aktuální situace ve stavebnictví, strategie výstavby dopravní infrastruktury v ČR, klíčové kroky pro „zelené stavebnictví“ v ČR nebo koncepce nastartování přílivu chybějících pracovních sil do stavebního sektoru. To jsou témata dalšího Setkání lídrů českého stavebnictví 2022. Diskusi lídrů stavebního oboru z řad veřejné správy a businessu, která se tradičně koná na Pražském hradě v historickém sálu Míčovna, můžete sledovat 24. června od 10:00.

Živě: Setkání lídrů českého stavebnictví 2022Video: ČTK

 
Článek

Na tuto mimořádnou událost přijali pozvání a diskutovat budou předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Markéta Pekarová Adamová, místopředseda vlády pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš či ministr dopravy Martin Kupka.

Dále náměstek ministra průmyslu a obchodu ze sekce energetiky René Neděla, náměstek ministryně životního prostředí Tomáš Tesař a další klíčoví zástupci diskutované problematiky ze soukromého sektoru.

Mezi nimi bude například předseda představenstva CENTRAL GROUP, a. s., Dušan Kunovský, generální ředitel Wienerberger, s. r. o., Kamil Jeřábek, předseda představenstva STRABAG, a. s., Ondřej Novák a další VIP osobnosti oboru.

Na klíčovou událost roku, které se pravidelně účastní na 500 hostů z řad největších investorů, ředitelů stavebních, projektových a developerských společností a VIP osobností diskutované problematiky o směřování českého stavebnictví, zvou CEEC Research a CENTRAL GROUP.

Komerční obsah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám