Hlavní obsah

Saint-Gobain Fórum živě: Poradí si trh se zdražováním stavebních materiálů a prací?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ceny bydlení – téma, které každý den plní stránky novin i zpravodajských serverů. Bydlení zdražuje v celé Evropě, Česko a zejména Praha ale vynikají. I při rostoucích příjmech je tak bydlení čím dál nedostupnější. A zdražování stavebních materiálů situaci jen zhoršuje.

Živě: Saint-Gobain FórumVideo: ČTK

 
Článek

Sledujte s námi on-line konferenci Saint-Gobain Fórum. Zajímat nás budou hlavně možnosti financování a to, jak si se stávající situací umějí poradit obce. Přímý přenos začne 21. září 2021 od 10:00.

Hostem bude jak ředitel Státního fondu pro životní prostředí Petr Valdman, tak výkonná ředitelka Svazu měst a obcí Radka Vladyková. Reagovat budou na konkrétní zkušenosti starosty Hrádku nad Nisou Josefa Horinky, ale i na konkrétní čísla z trhu stavebních materiálů, která zanalyzuje technický šéf URS Jan Blahoňovský.

Za soukromý sektor doplní možnosti financování Pavel Kliment, partner společnosti KPMG. A nebude chybět ani pohled výrobce stavebních materiálů a tipy, jak ušetřit, které shrne Miloš Hutník z divize Weber. Dále v pořadu vystoupí i zástupce divize Isover Josef Hoffmann, Technical Support a za divizi Rigips Radek Šafář, obchodní ředitel.

Komerční obsah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám