Hlavní obsah

Největší španělský dopravce zahájí lety do Prahy

Novinky, jos

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Španělská dopravní společnost Iberia se rozhodla od nové zimné sezóny otevřít pravidelnou linku mezi Prahou a Madridem. Jednička na trhu v letecké dopravě mezi Evropou a Latinskou Amerikou nabídne od 29. října pětkrát týdně spojení mezi oběma metropolemi a síť navazujících letů.

Článek

Iberia bude létat na trase Praha - Madrid každé pondělí, úterý, čtvrtek, sobotu a neděli. Na linku nasadí stroje Aribus A-319 a A-320.

Z Letiště Praha cestujícím poskytne návaznou síť spojení do 35 míst ve Španělsku, dále do Lisabonu a do Porta, do některých měst v Africe, USA a Latinské Americe.

Zájem o spojení se Španělskem podle údajů Letiště Praha rok od roku roste. V aktuálně vyhodnoceném červenci se Madrid i Barcelona dostaly do TOP 15 nejoblíbenějších destinací.

Odbavování letadel a zajišťování bezpečnosti letecké dopravy poskytuje Letiště Praha v současné době více než 50 leteckým společnostem spojujícím Prahu přímou linkou se 120 destinacemi po celém světě a 6 nákladovým dopravcům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám