Hlavní obsah

Konzervárna Hamé převezme konkurenta Seliko

Novinky, toh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

Největší tuzemská konzervárna Hamé převezme konkurenční společnost Seliko. Firma převezme od 1. února výrobu i distribuci produktů této společnosti. Firmy to uvedly v tiskovém prohlášení.

Článek

„Hamé významně posiluje své pozice jak v segmentu trvanlivých potravin, tak v segmentu chlazených potravin i v segmentu rychlého občerstvení, a potvrzuje tak roli silného hráče na potravinářském trhu, který je připraven v období ekonomické krize posílit své portfolio o značky, které by současný ekonomický tlak nemusely přežít,“ komentovali spojení ředitelé obou firem.

Seliko patří mezi nejvýznamnější značky v oblasti konzervárenství na českém trhu. Převzetím společností Hamé se výrobky této firmy kromě tuzemska dostanou i do obchod v Maďarsku a Slovensku.

Již v předešlých dnech Hamé také spolklo konkurenční společnost Apetit, která se zaměřovala na výrobu baget a dalšího chlazeného občerstvení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám