Hlavní obsah

Březina usedne v představenstvu ABA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Karel Březina, bývalý ministr bez portfeje, se stal členem představenstva společnosti Autoklub Bohemia Assistance (ABA), která poskytuje asistenční služby motoristům. Nejmladší člen Zemanova kabinetu Karel Březina (ČSSD) ukončil svou ministerskou kariéru loni v červnu poté, co z parlamentních voleb vzešla nová vláda v čele s Vladimírem Špidlou.

Foto: Petr Novák

Pozvánka na dětskou módní přehlídku v Mnichově Hradišti.

Článek

Letos v lednu Březina zakotvil v největší české bance ČSOB, kde se stal jedním ze čtyř ředitelů tzv. kajmanských fondů Tritton a Accord.

Jak sdělila mluvčí ABA Alena Kvardová, firma má i nového generálního ředitele a předsedu představenstva. Stal se jím Ivo Videnka (42), který působil dosud jako prokurista a výkonný ředitel nizozemských společností Tegema. V letech 1999 až 2001 pracoval jako výkonný ředitel společnosti ÚAMK. Vlastní řidičská oprávnění pro všechny skupiny vozidel a také mezinárodní pilotní průkaz pro paragliding.

Personální výměna proběhla i na postu ekonomického ředitele společnosti. Společnost ABA byla založena koncem roku 1994. Od počátku byla koncipována jako komplexní systém nonstop pomoci motoristům, včetně doplňkových služeb s možností čerpání slev i mimo nouzové situace na klientské karty ABA. Loni pomohli technici ABA na silnicích v nouzi celkem 52 545 motoristům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám