Hlavní obsah

Titul Banka roku 2006 získala Česká spořitelna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Titul Banka roku 2006 získala v soutěži společnosti MasterCard Česká spořitelna (ČS). Na druhém místě skončila Komerční banka, která soutěž vyhrála v předchozích dvou letech, na třetím místě skončila ČSOB.

Článek

Titul Bankéř roku 2006 získal stejně jako loni generální ředitel ČS Jack Stack. ČS získala i ocenění Nejdůvěryhodnější banka roku. V této kategorii rozhodovala veřejnost, lidé hlasovali prostřednictvím SMS a internetu. Celkem hlasovalo 24 585 lidí. Na druhém místě se umístila eBanka a třetí pak byla GE Money Bank.

V kategorii Hypotéka roku získal první místo produkt ČS Hypotéka na počkání. Na druhém místě v této kategorii se umístila GE Money Bank a Hypoteční banka. Nejlepší účet roku 2006 je Osobní účet eBanky.

Titul Banka roku 2006
pořadíbanka
1.Česká spořitelna
2.Komerční banka
3.ČSOB

V kategorii Pojišťovna roku zvítězila Česká pojišťovna, následovaná Kooperativou a Allianz pojišťovnou.

Kategorii Penzijní fond roku vyhrál Penzijní fond České pojišťovny. Stavební spořitelnou roku je Modrá pyramida, jejímž stoprocentním vlastníkem se letos stala Komerční banka.

Raiffeisenbank je podle výsledků hlasování nejdynamičtější bankou letošního roku. Kritérii jsou v této kategorii soustavné inovace produktů a zlepšování služeb klientům.

Nejdůvěryhodnější banka roku 2006
pořadíbanka
1.Česká spořitelna
2.eBanka
3.GE Money Bank

Soutěž MasterCard Banka roku 2006

MasterCard Banka roku 2006 je soutěží oceňující služby a produkty finančních společností, působících v ČR. Všichni její porotci se profesionálně věnují osobním financím, nesmějí však být zaměstnáni v hodnocených institucích či jinak zainteresováni na výsledcích. Porota vybírá v každé kategorii z nominovaných subjektů. Organizátorem je Fincentrum Media, analyticko-poradenská společnost působící v oblasti osobních financí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám