Hlavní obsah

Seznam.cz změnil strukturu vedení společnosti

Novinky, tov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seznam.cz mění vedení společnosti, ruší funkci generálního ředitele, kterou zastával Pavel Zima, nově zřizuje funkci výkonného ředitele, na kterou představenstvo vybralo Michala Feixe. Zima zůstává místopředsedou představenstva společnosti, které bude dělat strategická rozhodnutí. Informovala o tom ve středu mluvčí Seznamu Irena Zatloukalová.

Foto: Seznam.cz

Seznam.cz

Článek

„Ivo Lukačovič, majitel a předseda představenstva společnosti Seznam.cz, dokončuje změny započaté jarním rozšířením počtu členů představenstva a odděluje strategické řízení firmy od exekutivních úkolů. Proto ruší pozici generálního ředitele a obnovuje roli výkonného ředitele. Ten se má starat o každodenní chod firmy a realizaci strategií připravených představenstvem společnosti. Na tuto pozici byl vybrán Michal Feix,” uvedla mluvčí.

Tím se uvolnilo místo v představenstvu, na které přichází Ondřej Procházka, bývalý šéf vývoje společnosti Seznam.cz a současný spolupracovník Iva Lukačoviče (například Melown Technologies).

Pavel Zima, dosavadní generální ředitel Seznam.cz, se bude díky tomuto posunu moci soustředit coby místopředseda představenstva na strategické vedení firmy.

Zima zároveň bude spolupracovat na dalších podnikatelských záměrech Iva Lukačoviče, proto předává roli obsahového ředitele Igoru Kalašovi, který doposud obsah ovlivňoval ze své pozice v oddělení Business Developmentu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám