Hlavní obsah

Travel Service si plácla s Exim Tours, bude jí vozit klienty

Novinky, pit
Praha

Letecká společnost Travel Service, která provozuje značku SmartWings, a tuzemská cestovní kancelář Exim Tours uzavřely smlouvu na zajišťování letecké dopravy na tři roky. Letadla Travel Service budou od května 2013 dopravovat na letní i zimní dovolenou klienty Exim Tours, sdělila mluvčí letecké společnosti Vlaďka Dufková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Velice si vážíme toho, že jsme zvítězili ve výběrovém řízení a získali důvěru největší cestovní kanceláře na českém trhu Exim Tours. Konkurenci na trhu charterové letecké přepravy vnímáme jako velmi silnou, a proto je uzavření smlouvy pro nás o to významnější,“ uvedl Roman Vik, generální ředitel Travel Service.

Podle generálního ředitele Exim Tours Ferida Nasra zájem o spolupráci projevilo několik leteckých společností. „Důležitým faktorem pro naše rozhodnutí byla jak dobrá zkušenost z dlouhodobé spolupráce s Travel Service, tak fakt, že jde o domácí leteckou společnost s 16letou tradicí,“ dodal Nasr s tím, že služeb Exim Tours ročně využije čtvrt miliónu klientů.

Během léta 2013 tak budou klienti této cestovky létat s Travel Service na dovolenou do čtyř desítek destinací v deseti zemích. V zimě pak letadla Travel Service zamíří do exotických destinací – například na Jamajku, do Venezuely, Dominikánské republiky, Mexika, Keni nebo Zanzibaru.

Letecká společnost Travel Service přepravila loni celkem 3,5 miliónu cestujících. Pro letní sezónu 2013 počítá s nasazením flotily celkem 40 letadel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám