Hlavní obsah

Sázkař vsadil na vítězství ČSSD ve volbách 400 tisíc

Novinky, Tomáš Holý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na výsledek blížících se parlamentních voleb vsadili Češi již několik miliónů korun. Z informací Sázkových kanceláří vyplývá, že jednotlivci neváhají vsadit i statisícové částky. Příkladem může být sázkař z Prostějova, který dal na vítězství ČSSD 400 tisíc korun, jak uvedla společnost Chance. V případě výhry by mu kancelář vyplatila 540 tisíc korun.

Článek

„Společenské sázky obvykle pro sázkaře nebývají tak zajímavé, jako sportovní události. Nicméně, objem sázek u Chance už dosáhl tří miliónů korun, což je o 20 % více než v roce 2006,“ komentoval Ondřej Rajšner ze sázkové kanceláře Chance.

Obdobný zájem eviduje i konkurenční Tipsport, který také již získal sázky ve výši tří miliónů korun. Firma mimo jiné uvedla, že například na postup KDU-ČSL do Sněmovny dal někdo 40 tisíc korun. U Chance je také unikátní vklad deset tisíc korun na celkové vítězství voleb TOP 09 při kurzu 100:1.

Podle sázkových kanceláří vklady na jednotlivé strany odpovídají preferencím v předvolebních průzkumech. Tedy nejvíce lidí věří ve vítězství ČSSD, velkou důvěru sázkařů mají také občanští demokraté.

Podle Tipsportu lidé dále vsadili, že se do Sněmovny dostanou Věci veřejné, TOP 09 či KDU-ČSL, naopak Strana zelených podle sázkařů propadne.

Reklama

Výběr článků

Načítám