Hlavní obsah

Výherci 50 miliónů vsadili v Praze, středních Čechách a na severní Moravě

Novinky, toh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Tři výherci padesáti miliónových výher podali své sázenky ve třech různých krajích - v Praze, ve středních Čechách a na severu Moravy. Uvedla to v pondělí společnost Sazka.

Článek

„Zatím nemáme informace, že by se o výhru někdo přihlásil,“ řekl Novinkám Filip Jonáš ze Sazky.

V prvním tahu Sportky, kde padla čísla 29, 31, 41, 42, 43 a 44, si dva lidé přijdou shodně na 47 miliónů korun. Jeden z výherců si podle údajů z terminálů Sazky podal tiket ve velkém nákupním centru v Praze. „Vsadil plnou sázenku včetně doplňkové hry Šance,“ uvedl Jonáš.

Sázka druhého výherce byla podána rovněž v nákupním centru ve Středočeském kraji a výherci stačilo k výhře vsadit dva sloupce.

Správná čísla 5, 9, 22, 25, 31 a 41 potřebná k jackoptu druhého tahu si podal někdo v Severomoravském kraji. Přijde si na 52 miliónů korun.

Rekord je 113 miliónů

V letošním roce se jedná v pořadí o druhou a třetí nejvyšší výhru ve Sportce. Dosud nejvyšší letošní výhra činí necelých 63 miliónů korun. Vylosována byla 5. března 2008 ve druhém tahu Sportky. Výherce si vsadil v jedné ze sběren Sazky ve Středočeském kraji.

Historicky nejvyšší výhra ve Sportce je ve výši necelých 113 miliónů korun. Tiket si výherce podal v jedné ze stanic pražského metra. Vyhrál 20. srpna 2003 v prvním tahu této číselné loterie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám