Hlavní obsah

Zemanovi bude se sportem radit Hulinský

Praha

Náměstek ministra školství a bývalý člen stínové vlády ČSSD Petr Hulinský se v úterý stal dalším poradcem prezidenta Miloše Zemana. Na starosti má mít oblast sportu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Petr Hulinský

Článek

"Petr Hulinský má tuto problematiku v gesci v rámci ministerstva školství, kde je náměstkem pro podporu sportu a mládeže. Je proto zcela logické, že se stal, stejně jako Jozef Regec, členem týmu poradců pana prezidenta. Pan prezident považuje za důležité, aby jeho tým pokryl klíčové oblasti, mezi které bezesporu sport patří," uvedl prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Novou funkci potvrdil i Hulinský. "Pan prezident mě dnes jmenoval svým poradcem pro oblast sportu. Je mi opravdu ctí, že panu prezidentovi můžu sdělovat své názory, protože sportu se dlouhodobě věnuji," prohlásil Hulinský, kterého Zeman v úterý přijal na Hradě.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Činnost prý bude provádět bez nároku na honorář.

Hulinský, který je členem Českého olympijského výboru (ČOV), byl v minulosti mluvčím stínové vlády ČSSD pro sport. Dlouhodobě se věnuje korejskému bojovému umění taekwondu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám