Hlavní obsah

Závod o Hrad na Stream.cz: Běh s Vladimírem Dlouhým

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál internetové televize Stream.cz, který ukazuje prezidentské kandidáty v netradičním světle, pokračuje dílem s Vladimírem Dlouhým. Nezávislý kandidát měl problémy s nedostatkem podpisů, kvůli nimž ministerstvo vnitra vyřadilo jeho kandidaturu. Dlouhý tvrdí, že stížnost k Ústavnímu soudu podávat nebude. Není přesto od věci zjistit, jak si před kamerou vede člověk, který kdysi býval nejpopulárnější postavou české politiky a teď má v plánu vrátit se do ní zpět. Ať už jako prezidentský kandidát, nebo v nějaké jiné roli.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Vladimír Dlouhý

Článek

„Klucí, vy nám teda dáváte,“ volá zpocený Vladimír Dlouhý, když ho štáb Stream.cz honí k dalšímu kolečku na zbraslavské cyklostezce. Tu si sám vybral, stejně jako sportovní aktivitu – běh.

„Pan Dlouhý je jako jeden z mála prezidentských kandidátů opravdový sportovec – běhá pravidelně, a loni dokonce absolvoval maraton,“ říká moderátor Pavel Zuna, pro kterého čtyřkilometrový běh také nebyl žádný problém, protože v mládí dělal atletiku za Duklu Praha a běhat chodí stále.

„Vladimír Dlouhý přišel sám, bez poradců či asistentů – což se nedá říct o všech ostatních kandidátech – byl připraven ke sportu přesně, jak bylo domluveno, a při natáčení odpovídal na všechny otázky bez vytáček,“ pochvaluje si Zuna. Výsledek můžete vidět ZDE.

Závod o Hrad je produkčně nejnáročnější pořad Stream.cz v tomto roce. Redakce oslovila všechny prezidentské kandidáty s jedinou podmínkou, aby si vybrali libovolnou sportovní aktivitu, kterou by předvedli před kamerou. Ve hře byly i šipky, šachy či bowling. Premiéra je vždy každé pondělí.

Předchozí díly s ostatními kandidáty můžete vidět ZDE.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám