Hlavní obsah

Vít Bárta si nechal po prohrané sázce oholit hlavu

Právo, Jan Švábek
Plzeň

O všechny vlasy přišel v pondělí poslanec a neformální šéf Věcí veřejných Vít Bárta. Na svém webu se s diskutujícími vsadil, že se kvůli stížnosti Tomia Okamury u Ústavního soudu nebude konat přímá volba prezidenta. Image si nechal změnit v Plzni.

Vít Bárta si nechal po prohrané sázce oholit hlavuVideo: Jan Švábek, Právo

 
Článek

„Jsem rád, že Věci veřejné prosadily přímou volbu prezidenta, a to je pro mě mnohem podstatnější než ztráta vlastních vlasů,“ sdělil Právu Bárta. V zimních měsících opráší klobouky, které vždy rád nosíval.

O své vlasy se už vsadil dvakrát - v případě, že ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) vybere na zvýšení DPH o 16 miliard více a v případě, že registr vozidel ministra dopravy Pavla Dobeše (LIDEM) nebude fungovat přes prázdniny.

Co na změnu řekne jeho manželka a poslankyně Kateřina Klasnová (VV)? „Vše jsme konzultovali a vzhledem k tomu, že tehdy jako místopředsedkyně Sněmovny přímou volbu vybojovala ona, bude se s tím muset smířit,“ řekl Bárta. Zároveň s úsměvem dodal, že je rád, že se vsadil on, a ne jeho žena.

Foto: Jan Švábek, Právo

Kvůli prohrané sázce si Vít Bárta nechal oholit vlasy.

„Myslím si, že sestřih, který pan Bárta má, je odpovídající,“ uvedla před stříháním kadeřnice Andrea Balcarová, která s Bártou přijela z Prahy. „Tento střih dohola opakovat nebudeme. Budeme pracovat na tom, aby to dorostlo,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám