Hlavní obsah

Prahou v noci projely stovky motorkářů

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Stovky motorkářů se zúčastnily v sobotu večer noční jízdy Prahou. Policie vzhledem ke zkušenostem z předešlých let připravila bezpečnostní opatření.

BEZ KOMENTÁŘE: Noční jízda motorkářů PrahouVideo: Novinky

 
Článek

Motorkáři se sešli večer na parkovišti u obchodního centra v Čestlicích. Ve 22 hodin vyrazili společně na Václavské náměstí, kam jich dorazilo nejméně 500. U sochy sv. Václava na ně čekalo několik odpůrců s transparenty či svítícím nápisem "Chceme klid".

Policisté dohlíželi na motorkáře cestou z Čestlic do centra metropole i na samotném Václavském náměstí. Tam některé z nich upozorňovali na dodržování nočního klidu.

Řidič smetl na hlavní silnici motorkáře, ten na místě zemřel

Krimi

„V průběhu opatření jsme řešili dvě dopravní nehody, kdy při jedné se střetl motocykl s osobním automobilem a při druhé srazil motorkář chodce. Dále jsme zadokumentovali několik přestupků, které budeme dále řešit," řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Rybanský.

Přibližně po hodině se motorkáři vydali z Václavského náměstí k restauraci na pražském Proseku, kde akce oficiálně skončila.

Reklama

Výběr článků

Načítám