Hlavní obsah

ODS bude v kampani lákat na moderní a spravedlivé Česko

Právo, tin

„Spravedlivé Česko. Teď!“ nebo „Moderní Česko. Teď!“ budou zřejmě dva hlavní slogany občanských demokratů v letošních podzimních krajských volbách. Vyplývá to alespoň z návrhů vizuálů, které získala redakce Práva.

Foto: Jan Martinek, Právo

ODS chce lákat i na heslo Moderní Česko

Článek

Na nich budou fotografie kandidátů na bílém pozadí, vpravo dole je logo ODS v modré barvě. Stejnou barvou je psán i slogan. Jedním z dalších hesel bude například „Dobří učitelé by měli být dobře zaplaceni“.

„Je to jedna z variant, se kterou pracujeme, ale nejedná se o nic definitivního,“ potvrdila Právu tisková mluvčí ODS Jana Havelková. Další variace sloganů jsou Zdravé Česko, Chytré Česko a Vzdělané Česko. Oficiální start kampaně ODS je 30. května.

Volebnímu štábu pro krajské i senátní volby bude šéfovat předseda poslaneckého klubu ODS Zbyněk Stanjura. Ten Právu řekl, že se ODS pro podzimní volby rozhodla vést pozitivní kampaň.

Foto: Jan Martinek, Právo

Návrh jednoho z vizuálů volební kampaně ODS

„Nebudeme se zaměřovat na kritiku jiných stran, chceme klást důraz na osobní svobodu, demokracii a orientaci na Západ. Máme zájem na tom, abychom žili v úspěšném státě, a stmelující prvek kampaně bude, že budeme říkat, jaké chceme mít Česko,“ řekl Právu Stanjura.

Související témata:

Foto: Petr Horník, Právo

Zbyněk Stanjura (ODS)

Reklama

Výběr článků

Načítám