Hlavní obsah

Naše spolupráce byla založena na kvalitní diskusi, ocenil Havla Zeman

Novinky, Václav Lang

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Prezident Miloš Zeman k uctění dvouletého výročí úmrtí exprezidenta Václava Havla položil věnec k jeho hrobu na pražských Vinohradech. Krátce pak na Václava Havla zavzpomínal. Pochválil zejména vzájemnou spolupráci, která prý byla postavena na kvalitní diskusi.

BEZ KOMENTÁŘE: Prezident Miloš Zeman položil věnec k hrobu Václava HavlaVideo: Václav Lang, Novinky

 
Článek

„Nejvíc si připomínám vystoupení na Letenské pláni v listopadu 89,“ odpověděl Zeman na dotaz, co si nejčastěji vybaví při vzpomínce na Václava Havla.

Foto: Milan Malíček, Právo

Miloš Zeman uctil památku Václava Havla

„A samozřejmě na velmi zajímavou spolupráci během celé doby jeho života,“ dodal. „Byla to spolupráce, která byla založena na diskusi a na argumentech, nikoli na jednostranných stanoviscích. A o to tato spolupráce byla cennější,“ vyzdvihl Zeman.

Související témata

Foto: Petr Horník, Právo

Prezident Václav Klaus

Foto: Novinky

Václav Havel zemřel 18. prosince 2011. Dvouleté výročí od jeho úmrtí si lidé připomínají na mnoha místech. Například na Václavském náměstí vzniklo jako už tradičně velké srdce ze svíček. Také u rodinné hrobky Havlových na Vinohradském hřbitově se od rána hromadily věnce, květiny a svíčky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám