Hlavní obsah

Na vítězství ODS sázejí lidé i přes sto tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Na vítěze červnových voleb do Sněmovny už začaly padat odvážné sázky. Jejich výše se už někde dostala dokonce do řádu stovek tisíců. Pobočka Fortuny v Jičíně například zaznamenala sázku 100 000 korun na vítězství ODS a na to, že sociální demokraté získají víc hlasů než komunisté. Pokud sázkařův odhad vyjde, může počítat s čistým ziskem 53 000 korun.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Sázková kancelář Fortuna

Článek

Lidé nejvíce sázejí na favorizovanou ODS, rostou však i sázky na Stranu zelených, která je považována za černého koně letošních sněmovních voleb.

Od té doby, co se zelení v předvolebních průzkumech přehoupli přes pětiprocentní hranici a jejich preference dále stoupají, dávají lidé peníze nejen na to, že se zelení dostanou do Sněmovny, ale někteří dokonce věří v celkové vítězství této strany. Potvrzuje to sázka jedné paní z Hradce Králové, která tento týden vložila do vítězství zelených 4000 korun.

Fortuna také přijala "složenou" sázku. Celkový kurz 3,12:1 byl vypsán na účast Strany zelených ve Sněmovně, obsazení postu premiéra Mirkem Topolánkem (ODS) a vítězství ČSSD nad KSČM.

Zatím nejvyšší vsazenou částku na výhru ODS v letošních volbách zaznamenala Fortuna 26. ledna v Hradci Králové, kde klient vsadil na ODS 150 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám