Hlavní obsah

Komu dají v prezidentské volbě hlas Janda, Hradilek, či Patrasová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osobnosti veřejného života odpovídaly v anketě Práva na dotaz, koho upřednostňují v prezidentské volbě. Ve třetím díle ankety vyjádřili svlj názor například hudebník Petr Janda nebo kajakář Vavřinec Hradilek

Foto: Milan Malíček, Právo

Petr Janda

Článek

Petr Janda, hudebník

Volba je pro mě jednoznačná, Karel Schwarzenberg, kterého jsem už podpořil v prvním kole volby na předvolebním koncertě. Přeji si, aby na Hradě byl slušný člověk, a to Karel splňuje.

Dáda Patrasová a Felix Slováček, herečka a hudebník

Budeme volit pana inženýra Miloše Zemana, protože za každých okolností žije tady v naší zemi, a proto nejlépe zná její problémy a starosti a radosti nás všech. A navíc je sympaťák.

Foto: Milan Malíček, Právo

Malý Felix Antonín Slováček má dlouhé prstíky a odmala živě reaguje na zvuky. I proto mu jeho babička Dáda Patrasová ráda zpívá.

Alois Hadamczik, trenér hokejové reprezentace

Volím Karla Schwarzenberga, stejně jako v 1. kole. Je to pro mě slušný člověk, nespojený s arogancí moci, a toho si vážím.

Vladimír Železný, podnikatel

Budu volit Miloše Zemana. Protože je jedním z úvodních budovatelů naší nové demokracie. Byl vždy s námi. Nemůže u něj vzniknout pocit, že by hájil zájmy jiných zemí nebo Evropské unie na úkor zájmů ČR.

Foto: Milan Malíček, Právo

Vladimír Železný

Vavřinec Hradilek, vodní slalomář

Budu volit pana Schwarzenberga. Svůj hlas jsem mu dal už v prvním kole, byl mi ze všech kandidátů nejbližší. Když postoupil do druhého kola proti panu Zemanovi, je to pro mě jasná volba. Představuje pro mě takovou pozitivnější náladu, nejen svým vystupováním, ale i myšlenkami a tím, o co se snaží.

Foto: Lucy Nicholson, Reuters

Kajakář Vavřinec Hradilek se raduje po dojezdu do cíle finálového závodu

Lou Fanánek Hagen, zpěvák skupiny Tři sestry

Nepovím!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám