Hlavní obsah

Každý čtvrtek večer. Kalousek bude mít pořad na TV Barrandov

Novinky, alt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miroslav Kalousek bude pravidelným hostem nového pořadu na TV Barrandov s názvem Hovory Kalousek Soukup. Bude se vysílat ve čtvrtek po osmé hodině večer, tedy ve stejný čas jako ještě před nedávnem míval pravidelné rozhovory na této stanici prezident Miloš Zeman. Ty skončily loni v lednu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Miroslav Kalousek

Článek

V pořadu budou oba muži rozebírat aktuální politické dění. V programu je vysílání Hovorů Kalousek Soukup avizováno už na příští čtvrtek 18. března.

„Rád jsem přijal výzvu diskutovat v novém pořadu na TV Barrandov každý čtvrtek ve 20:15. Budu si vážit vaší případné pozornosti a vašich reakcí,” napsal na Twitteru Kalousek.

Televize pořad avizuje jako rozhovory, v nichž se lidé dozví kritické názory „bývalého ministra financí a politického matadora na minulé i současné dění”.

Kalousek nevyloučil kandidaturu na prezidenta

Domácí

Kalousek se letos vzdal poslaneckého mandátu, nechtěl už být součástí předvolební kampaně pro nadcházející volby, v nichž už nechtěl kandidovat. Ve Sněmovně byl od roku 1998. Je zakladatelem strany TOP 09.

Anketa

Naladíte si hovory s Kalouskem?
Ano
28,4 %
Ne
60 %
Ze zvědavosti to zkusím
11,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 17964 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám