Hlavní obsah

Kauza fotomontáž baví internet. Objevují se další

Aféra fotomontáže, kterou zveřejnil ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) jako údajné odhalené „kompro“ na jeho osobu, si na českém internetu začala žít vlastním životem. Kreativní Češi nelení a nabízejí další, vylepšené koláže.

Foto: repro Twitter

Jedna z variací na původní fotomontáž ministra Milana Chovance s nahou dívkou zobrazuje i šéfa TOP 09 Karla Schwarzenberga

Článek

Chovanec v pondělí zveřejnil fotografii, která ho zobrazuje v přítomnosti nahé dívky. V komentáři naznačil, že si fotomontáž objednal někdo z hnutí ANO, a oznámil, že podal trestní oznámení.

S první variací přišel uživatel, který se na svém twitterovém profilu vydává za Karla Schwarzenberga. Na místo Chovance dosadil fotografii šéfa TOP 09 v jeho charakteristické podřimující pozici. „To je starý trik, na mě to taky zkoušeli,“ píše údajný Schwarzenberg.

Další vtípek se objevil na Chovancově profilu, kde se na koláži objevil ještě přeborník mezi politiky v pořizování selfie fotografií Zdeněk Škromach (ČSSD).

Na jedné z dalších koláží se objevuje i údajný zadavatel nepodařené montáže Andrej Babiš, který šmíruje přes díru v závěsu a zajímá se, zda dostal jeho koaliční kolega Chovanec za poskytnuté služby účtenku.

Reklama

Výběr článků

Načítám