Hlavní obsah

Homosexuálové se budou snažit zlegalizovat sex s dětmi, prohlásila poslankyně ČSSD

Novinky, zpe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Poslankyně sociální demokracie Pavlína Nytrová se ve středu ve Sněmovně ostře obula do homosexuálů. Při projednávání návrhu, aby si gayové či lesby mohli osvojit v registrovaném partnerství dítě svého protějšku, prohlásila, že homosexuálové se budou snažit zlegalizovat sex s dětmi.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ladislav Šincl a Pavlína Nytrová na jednom z jednání Poslanecké sněmovny

Článek

„U homosexuálů je vysoká promiskuita, nadprůměrný vztah k alkoholu a drogám, větší násilné chování. Odmítám měnit zákony přirozenosti a přírody. Jen muž a žena se mohou stát rodiči,“ sdělila svůj názor na plénu poslankyně Nytrová.

„Homosexuálové se budou snažit zlegalizovat sex s dětmi,“ zdůraznila.

Tento názor rozhodně nesdílí její stranická kolegyně – ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová (ČSSD).

„Absolutně se distancuji od toho, co tady říkala poslankyně Nytrová. Ta snůška nesmyslů byla dlouhá,“ konstatovala Marksová.

Podotkla, že je jí úplně jedno, jestli jsou rodiče stejného pohlaví. Jde podle ní především o to, aby bylo dítě v bezpečí a aby měli rodiče dítě rádi.

Diskuze byla na argumenty bohatá a vzbuzovala mnoho emocí. Poslanci nakonec projednávání novely přerušili, začaly jim sněmovní prázdniny. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám