Hlavní obsah

Babiš: Homeopatika na křivdu už neberu, už jsem se vyléčil

Novinky, zpe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Premiér Andrej Babiš (ANO) prý už nebere homeopatika na křivdu. Během čtvrtečních interpelací prohlásil, že je úplně v pohodě.

Andrej Babiš a jeho homeopatika na křivduVideo: psp.cz/Novinky

 
Článek

„Zapomněl jste si vzít homeopatika na křivdu, když tady opakujete samé lži,“ řekla Babišovi poslankyně STAN Věra Kovářová, která se premiéra ptala na dotace pro mateřské a základní školy.

„Homeopatika na křivdu už neberu, už jsem absolutně v pohodě. Už jsem se vyléčil. Nepotřebuju,“ opáčil Babiš.

Babiš vypadl na tiskovce z role: Vláďa řekl, ať sem jdu. Teď už musím jít, volá mi prezident

Domácí

Kovářová tak narážela na Babišův výrok z března 2018. Tehdy se Babiš v České televizi v Otázkách Václava Moravce obhajoval, že nebyl v StB. S vážnou tváří tehdy Babiš prohlásil, že kvůli tomu bere homeopatika na křivdu.

„Víte co, já jsem byl u mojí homeopatičky, aby mi dala nějaké pilulky. Víte, že existují homeopatika na křivdu? Nebyl jsem agent StB,“ řekl Babiš.

Babiš při interpelacích odpovídal, na co se ho nikdo neptal. Pirát ho vypnul

Domácí

Spíš grotesku než důstojnou parlamentní diskuzi připomínaly celé čtvrteční interpelace na premiéra. I když se poslankyně ptaly na dotace nebo Istanbulskou úmluvu, předseda vlády si odpovídal, na co chtěl. Řídící schůze Vojtěch Pikal (Piráti) nakonec musel premiérovi vypnout mikrofon.

Reklama

Výběr článků

Načítám