Hlavní obsah

Hasiči vyrazili do nemocnice s dárky

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stará Břeclav

Dvě děti se na dětském oddělení břeclavské nemocnice dočkaly na Štědrý den nečekané návštěvy. Dorazili za nimi hasiči ze Staré Břeclavi. Potěšit ty, kdo nemají možnost trávit Štědrý den doma, se pro členy dobrovolné jednotka stalo tradicí.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Hasiči nadělovali malým pacientům břeclavské nemocnice.

Článek

Tentokrát byly v nemocnici děti dvě. „Stihli jste to, domluvili jsme se, že děti nakonec alespoň na Štědrý večer pustíme domů. Za chvíli dorazí rodiče,“ uvítaly hasiče sestřičky z dětského oddělení.

Dárečky ale děti dostaly, a další pak putovaly pod stromeček na chodbu dětského oddělení pro případ, kdyby na Vánoce ještě musel nějaký malý pacient do nemocničního prostředí.

Do nemocnice chodí členové jednotky s drobnými dárky i na Mikuláše. Letos tak překvapila jejich návštěva devět dětí. Vánoční mise do nemocnice pak byla samozřejmostí. „Návštěvy jsou tradiční akcí. Dárky jsou od nás a našich přátel připomněl služebně nejstarší starobřeclavský hasič Josef Košulič.

Reklama

Výběr článků

Načítám