Hlavní obsah

Fejk se bude v Českých dráhách starat o spokojenost cestujících

Novinky, jas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Někdejší ředitel pražské zoo a bývalý šéf Českého centra v New Yorku Petr Fejk bude působit v Českých drahách. Nastoupit by měl na post firemního ombudsmana kvality. Potvrdil to mluvčí společnosti Petr Šťáhlavský.

Foto: Petr Horník, Právo

Petr Fejk

Článek

"Jeho úkolem bude další rozvoj služeb a péče o cestující Českých drah. Bude se podílet například na tréninku personálu v oblasti poskytování služeb, jeho lidé budou řešit podněty a stížnosti zákazníků," uvedl v tiskové zprávě vedoucí tiskového oddělení Radek Joklík.

"Věřím, že zřízení pozice ombudsmana kvality, o které se u nás diskutuje už delší dobu, pomůže posunout zákaznický servis na úroveň srovnatelnou s německými nebo rakouskými drahami. Samotné nové soupravy nestačí, polovina úspěchu jsou naši zaměstnanci a jejich vztah k lidem, které vozíme,“ vysvětlil generální ředitel ČD Petr Žaluda.

Vedle péče o cestující bude mít Fejk na starosti i projekt zvyšování kvality služeb ve vlacích kategorií Eurocity a Intercity.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám