Hlavní obsah

Experti diskutují, jak přispěje změna zákonů k rozvoji obnovitelných zdrojů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česko stojí před aktualizací zásadních zákonů, které mohou otevřít prostor pro další rozvoj obnovitelných zdrojů. Jaké zdroje podpoříme pro dekarbonizaci? Začíná nová etapa solární energetiky a bioplynu? Jak ovlivní řešení překompenzace podpory obnovitelných zdrojů plnění emisních cílů?

Záznam: Otevře novelizace prostor k rozvoji obnovitelných zdrojů? Video: ČTK

 
Článek

Webinář na téma restart obnovitelných zdrojů v Česku k novele zákona o podporovaných zdrojích můžete sledovat v pátek 26. února od 10:00.

Diskuse na téma podpora nových obnovitelných zdrojů a stabilita sektoru moderní energetiky se zúčastní náměstek ministra průmyslu a obchodu René Neděla, člen představenstva Svazu moderní energetiky Marek Lang, předseda CZ Biom Jan Habart a manažer pro energetiku Svazu průmyslu a dopravy ČR Jan Harnych.

Návrhy a aktuální situaci budou komentovat šéf skupiny Amper Jan Palaščák, předseda představenstva Solární asociace Jan Krčmář a programový ředitel Svazu moderní energetiky Martin Sedlák.

Komerční obsah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám