Hlavní obsah

Dálnice D7 u Prahy byla kvůli hromadným nehodám v obou směrech uzavřena

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Na pětikilometrovém úseku dálnice D7 za Prahou došlo v neděli večer k řadě dopravních nehod. Policisté museli dálnici kvůli ledovce na několik hodin uzavřít. Provoz už ale byl obnoven. První nehoda se stala okolo půl sedmé večer, a to ve směru na Chomutov. Za ruzyňským Letištěm Václava Havla se střetla čtyři osobní auta s jedním nákladním.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

O chvíli později došlo na dálnici mezi 1. a 5. kilometrem k řadě dalších nehod, a to v obou směrech. Policisté museli následně dálnici obousměrně uzavřít.

Na místo vyjelo několik jednotek hasičů z Prahy i Středočeského kraje, ale také záchranáři a policisté.

„Na místo byla kvůli nutnosti posypu volána správa a údržba silnic,” řekl Novinkám mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík.

Pražský dopravní podnik vyslal autobus, který odvezl účastníky nehod. Řidiči v regionu by měli být velmi opatrní, vozovka může být namrzlá i na hlavních tazích, v některých místech je snížená viditelnost kvůli mlze. Na Kladensku je hlášeno několik dalších dopravních nehod, upozornila ČTK.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám