Hlavní obsah

Charitativní projekt Čtení pomáhá oslavil 10 let od svého založení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Projekt Čtení pomáhá odstartoval v roce 2011 jako reakce na tehdejší nízkou čtenářskou gramotnost u dětí. Cílem projektu je rozvíjet lásku ke knihám, porozumění textu a budování charitativního cítění. Za deset let fungování projekt pomohl téměř 600 charitativním organizacím částkou v řádech desítek milionů korun. Konkrétní hodnota bude odhalena během tiskové konference, kterou můžete sledovat 7. prosince od 10:00 hodin.

Následuje obsah vložený z jiného webu. Zde jej můžete přeskočit.

Záznam: Charitativní projekt Čtení pomáhá oslavil 10 let od svého založení

Přejít před obsah vložený z jiného webu.
Článek

Zúčastní se iniciátor a donátor Čtení pomáhá Martin Roman, ředitelka Nadace rozvoje občanské společnosti Taťána Plecháčková, porotce Čtení pomáhá Marek Eben a dětský psycholog Václav Mertin.

Taťána Plecháčková, ředitelka Nadace rozvoje občanské společnosti, jež společně s Českou televizí pořádá projekt Pomozte dětem, pohovoří o spolupráci Čtení pomáhá a charitativních organizací. Dětský psycholog Václav Mertin okomentuje vliv čtení knížek na dětskou psychiku.

Představeny budou také výsledky průzkumu mezi rodiči a učiteli na téma vztahu dětí a čtení knih.

Komerční obsah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám