Hlavní obsah

Čestný předseda ČSSD Komárek podpořil Zemanovu kandidaturu

Právo, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prezidentský kandidát Miloš Zeman se může pochlubit dalším podporovatelem z řad ČSSD. Ačkoliv tato strana oficiálně v klání o Hrad podporuje svého místopředsedu Jiřího Dienstbiera, čestný předseda ČSSD Valtr Komárek ve čtvrtek podpořil právě Zemana.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Bohuslav Sobotka se zdraví s Valtrem Komárkem.

Článek

Zemanův prezidentský tým se Komárkovou podporou pochlubil v tiskové zprávě i na Facebooku. „V kanceláři prezidentského kandidáta Miloše Zemana čestný předseda ČSSD Valtr Komárek vyjádřil podporu Zemanově prezidentské kandidatuře. Miloš Zeman mu za tuto podporu poděkoval a vyjádřil přání o další spolupráci,“ uvádí se na stránce Miloš Zeman na Hrad.

V rámci ČSSD nejde o první takový případ. Zemanovi už vyjádřili přízeň například děčínský poslanec Jaroslav Foldyna nebo senátor Jaroslav Palas. Na nedávný křest Zemanovy nové knihy pak dorazila místopředsedkyně ČSSD Marie Benešová.

Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka byl informací překvapen. Navíc upozornil, že Komárek už vyslovil podporu Dienstbierovi. „Musím říct, že o tom nemám žádné informace a pokud vím, tak Valtr Komárek podpořil našeho kandidáta Jiřího Dienstbiera,“ řekl Novinkám.

Reklama

Výběr článků

Načítám