Hlavní obsah

České Radiokomunikace spouštějí celoplošně vysílání ukrajinské televize 1+1

Praha

České Radiokomunikace (CRA) spouštějí vysílání ukrajinské televizní stanice 1+1 v rámci pozemního digitálního televizního vysílání. Vysílání bude bezplatně dostupné v celém Česku. Zahájení vysílání můžete sledovat 11. dubna od 13:30.

Živě: České Radiokomunikace spouští celoplošně vysílání ukrajinské televize 1+1Video: ČTK

 
Článek

CRA zařazují stanici 1+1 do multiplexu 23. Bude možné ji naladit v rámci pozemního digitálního televizního vysílání prostřednictvím automatického ladění, k dispozici bude bezplatně a v celém Česku. Vysílání ukrajinské televizní stanice pomůže udržet ukrajinským občanům v Česku kontakt s informacemi o dění v domovské zemi v jejich rodném jazyce.

Vysílání televize 1+1 poběží 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Platformu pozemního vysílání využívá pro příjem televize v Česku přibližně 53 % domácností. Pozemní televizní vysílání pokrývá svým signálem více než 99 % domácností v ČR a pozemní televize je pro diváky jedinou bezplatnou platformou.

České Radiokomunikace, a. s. (CRA) jsou leaderem v poskytování digitální infrastruktury. Kromě vysílacích služeb se firma zaměřuje na propojování světa televize, rádia a internetu. Provozuje vlastní datová centra a svým zákazníkům poskytuje špičkový výpočetní výkon. CRA disponují vlastní optickou páteřní sítí a díky silné vysílací infrastruktuře mohou nabídnout zákazníkům i bezdrátové řešení, případně připojení blízkých lokalit pomocí optických vláken.

Komerční sdělení.

Reklama

Výběr článků

Načítám