Hlavní obsah

Božské Rio živě: O poslední české medaili a Božím městě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí od devíti hodin ráno můžete naposledy sledovat vysílání studia Božské Rio na serveru Sport.cz. Moderátor Libor Bouček probere se svými hosty poslední medaili Jaroslava Kulhavého a zhodnotí sportovní hry.

Foto: Novinky

Moderátor Libor Bouček

Článek

Poslední medaili pro českou výpravu získal cyklista Kulhavý v závodě cross country na horských kolech. Závod zhodnotí šéfredaktor časopisu BIKE/Peloton Tomáš Nohejl.

S redaktorem deníku Právo a serveru Sport.cz Martinem Kézrem pak zhodnotíme celkové výsledky českých sportovců v Riu. Medailová bilance byla totiž tentokrát pro českou výpravu nejhorší od her v roce 1932 v Los Angeles, kde měl tehdejší tým pouhých sedm členů.

Češi vezou domů deset cenných kovů - jedno zlato, dvě stříbra a sedm bronzů. K dalším pěti medailím ale nebylo ze čtvrtých míst daleko. Do studia o tom přijde promluvit kanoista Vítězslav Gebas, který je jedním z těch, jimž cenný kov o vlásek unikl.

O faráři Zbygniewu Czendlikovi se možná všeobecně úplně neví, že je také golfistou. S Liborem Boučkem si bude povídat nejen o tomto sportu, ale také o Riu, jemuž se přezdívá Boží město.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám