Hlavní obsah

Autobusy měly při příjezdu do Prahy zpoždění, opravuje se Lahovický most

Novinky, ok, jap
Praha
Aktualizováno

Doprava v okolí Lahovického mostu v Praze se v úterý ráno výrazně komplikovala kvůli uzavření jízdních pruhů ve směru do centra. Dopravní podnik zrušil jednu ze zastávek. Autobusy z Davle měly až 50 minut zpoždění. Po desáté hodině se provoz stabilizoval.

BEZ KOMENTÁŘE: Komplikace na Lahovickém mostěVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Pražská integrovaná doprava na Twitteru informovala, že linky ve směru na Smíchov měly ráno zpoždění až 50 minut. Nejhůře na tom byly linky ze Zbraslavi a Davle. Problémy byly však hlášeny také z Komořan, kudy vede objízdná trasa a provoz je tam řízen semaforem.

Dopravní podnik zrušil zastávku Lahovický most pro linky 246 a 247 a oznámil, že linky jsou ve směru do Radotína vedeny odklonem.

Na Lahovickém mostě je od úterý provoz ve směru do centra v jednom pruhu a uzavřen byl v tomto směru sjezd z ulice Strakonická do Radotína. Důvodem je pokládka nového povrchu vozovky kvůli loňské nehodě, při níž byla vozovka znečištěna kyselinou. Práce by měly skončit 13. srpna. Na mostě se pracuje již od neděle, kdy byl provoz ve zúženém profilu v režimu dvou pruhů v obou směrech.

Kolony lze očekávat v úterý dopoledne také na dálnici D1 u Velkého Meziříčí, kde je provoz v jednom nebo dvou provizorních pruzích ve směru na Prahu. Nárazově lze však očekávat kolony v jiných částech dálnice, v nichž probíhají rekonstrukce.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám