Hlavní obsah

Počasí o víkendu zůstane mlhavé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÁ REBUPLIKA

Mlhavého a podmračeného počasí se Česká republika v nejbližších třech dnech nezbaví. I o víkendu by mělo být zamračeno a nízká oblačnost a mlhy by se leckde mohly držet až do odpoledne. Teploty vystoupí maximálně na devět stupňů Celsia.

Článek

"Bude převážně oblačno až zataženo. Místy, zejména v jižní polovině republiky i polojasno. Ojediněle čekáme mrholení nebo slabý déšť," uvedl v předpovědi Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

V sobotu čeká Česko typické podzimní počasí. V nižinách a ve městech se bude držet nízká oblačnost a nedovolí teplotám překročit šest stupňů, na horách bude slunečno, teploty kolem 12 stupňů. Pokud se nízká oblačnost rozplyne, bude v nižinách až devět stupňů.

V neděli by se mělo ještě o něco ochladit, teploty vystoupí na hodnoty kolem sedmi stupňů. V noci a nad ránem by měly být teploty těsně nad bodem mrazu.

Na začátek příštího týdne by měl být o něco příznivější. Nízká oblačnost by se postupně měla protrhávat a s tím by měly mírně vzrůst i teploty. Obloha bude polojasná.

Anketa

Vadí vám pošmourné listopadové počasí?
ano
66,7 %
ne
33,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2411 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám