Hlavní obsah

Gross se už rozhodl kandidovat do Sněmovny

Právo, alm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Předseda ČSSD Stanislav Gross se podle informací Práva již rozhodl kandidovat příští rok ve volbách do Sněmovny, a to opět ve středních Čechách. Z jeho postavení v ČSSD plyne, že tam bude krajským lídrem. Své rozhodnutí však zatím před veřejností tají a hodlá ho oznámit až koncem tohoto týdne.

Článek

To, že se Gross již rozhodl, Právu v úterý po jednání krajského výkonného výboru soc. dem. Středočeského kraje řekl šéf regionální ČSSD Richard Dolejš. Verdikt však sdělit nechtěl. "Nám na zasedání KVV to oznámil, po vzájemné dohodě však veřejnosti své rozhodnutí sdělí sám," uvedl Dolejš.

Dodal, že krajský výbor nominoval místopředsedu ČSSD a premiéra Jiřího Paroubka na celostátního volebního lídra ČSSD. Nominací na tohoto lídra se bude zabývat ÚVV koncem září. "Nominaci Paroubka považuji za krok správným směrem, protože je úspěšný premiér a je schopen vést soc. dem. k vítězství," řekl Dolejš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám