Hlavní obsah

Skok polonahé ženy vedl ke kontrolám v místnosti, kde volí Zeman

Novinky, zpe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ochranka prezidenta se snaží předejít tomu, aby se během voleb stal podobný incident jako před dvěma týdny, kdy před Miloše Zemana přímo ve volební místnosti skočila polonahá žena z hnutí Femen. Ochranka bude tentokrát kontrolovat novinářům press karty a do volební místnosti pustí jen část z nich.

Žena se vrhla na prezidenta ZemanaVideo: ČTK

 
Článek

Zatímco před dvěma týdny mohli novináři čekat na příchod prezidenta přímo ve volební místnosti na základní škole ve Stodůlkách, tentokrát spousta z nich na příkaz předsedkyně volební komise musela zůstat venku. Před dvěma týdny navíc nikdo nikoho nekontroloval.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ukrajinská aktivistka Anželina Diašová

Kontroly před volební místností v Praze 13Video: Novinky

Tentokrát je všechno jinak. Ochranka má za úkol zkontrolovat všem press karty a občanské průkazy a prohlédnout batohy, kabelky a technické vybavení. Dovnitř se navíc nedostanou všichni novináři, ale pouze ti, kteří přišli jako první.

Foto: Hynek Beran, ČTK

Ochranka zasahuje proti ženě, která se ve volební místnosti v pražských Lužinách vysvlékla a vrhla se směrem k prezidentovi Miloši Zemanovi.

Hrad tak chce zabránit tomu, aby se opakoval incident z prvního kola prezidentských voleb. Před Zemana vyskočila polonahá žena z Ukrajiny a křičela, že „Zeman je Putinova děvka“.

Napadení Miloše ZemanaVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám