Hlavní obsah

Volebním manažerem sociálních demokratů bude dočasně Chovanec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volebním manažerem ČSSD dočasně bude úřadující šéf strany Milan Chovanec. Nahradí Jana Birkeho, který dal funkci k dispozici po rezignaci Bohuslava Sobotky na post šéfa partaje.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Milan Chovanec (ČSSD)

Článek

„O dalším postupu se budu radit se svými kolegy ve vedení ČSSD. Děkuji Honzovi Birkemu za velký kus práce, který v roli volebního manažera odvedl, a těším se na další spolupráci s ním, mimo jiné jako lídrem volební kandidátky v Královéhradeckém kraji,” uvedl Chovanec.

Birke svůj odchod zdůvodnil změnou volebního lídra ČSSD, kterým namísto Sobotky bude šéf resortu zahraničí Lubomír Zaorálek. [celá zpráva]

Birke se stal volebním manažerem ČSSD letos v lednu. Je šéfem sociálních demokratů v Královéhradeckém kraji a od března rovněž řadovým místopředsedou strany.

Reklama

Související články

Tragédie i rozumný krok, zní z ČSSD

Pro někoho tragédie, pro někoho rozumné řešení. Tak hodnotili straníci změny v čele sociální demokracie. Premiér Bohuslav Sobotka ve středu oznámil, že končí...

Výběr článků

Načítám