Hlavní obsah

Koalice lidovců a Starostů v režii Renče: Kamarádi ze skauta

Právo, dan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Koalice lidovců a Starostů má předvolební klip. Představila ho na víkendovém sjezdu KDU-ČSL. Krátký snímek natočil Filip Renč ve svém melodramatickém stylu. Jde o kratičké příběhy dvou kamarádů, kteří vše dělají společně a nerozdělně, jako dva skauti, ke kterým např. šéf STAN Petr Gazdík celoživotně patří.

Předvolební klip KDU-ČSL a Starostů v režii Filipa Renče

 
Článek

Když závodí v běhu, doběhnou spolu. Spolu přetáhnou větší partu dětí. Klip plný dětí je přerušován hesly: Síla rozhodnutí nebo Síla nové generace. Celý spot je plakátově barevný a ozvučen dramatickou filmovou hudbou.

Klip končí heslem - Síla věrnosti - chlapci jdou cestou mezi dvěma koňskými ohradami, drží se za ramena a když se otočí na kameru, změní se na předsedu lidovců Pavla Bělobrádka a šéfa Starostů Petra Gazdíka.

Renč je mezi politiky jako režisér předvolebních klipů oblíbený. Poprvé si ho najala ODS, které v roce 2006 vytvořil klip ve stylu Indiana Jonese. Autor několika celovečerních filmů a druhé série seriálu Sanitka natočil spot i pro Miloše Zemana v prezidentském klání. Ani s lidovci to nebude poprvé, jeden předvolební klip jim udělal před sněmovními volbami v roce 2013.

Reklama

Výběr článků

Načítám