Hlavní obsah

Živě. Božské Rio: Jak slaví kanoisté a jak trénuje oštěpaře Jan Železný

V neděli od devíti hodin ráno můžete opět sledovat vysílání studia Božské Rio na serveru Sport.cz, kde se dozvíte vše o sportovním dění v brazilské metropoli. S moderátorem Radkem Šilhanem bude trenér Petr Náprstek hovořit o úspěších našich kanoistů, ale řeč bude také o oštěpařích a fotbale.

Foto: Novinky

Moderátor Radek Šilhan

Článek

Česká olympijská výprava si připsala další medaili, když Daniel Havel, Lukáš Trefil, Josef Dostál a Jan Štěrba ve finále A K4 na jeden kilometr vybojovali bronz. První byli letos Němci. Trenér kanoistů Petr Náprstek prozradí, jestli závod proběhl podle jeho představ, jak kluci slavili a proč jsou právě Němci tak dobří.

Do studia zavítá také oštěpařka Irena Šedivá (3. na Univerziádě 2015) a oštěpařský trenér David Sekerák. Budou mluvit třeba o tom, jak si naši oštěpaři mohli radit při závodech a kdo z nich je psychicky nejsilnější, ale také o tom, jak je trénuje Jan Železný a s kým si tyká.

Fotbalový trenér Miroslav Beránek okomentuje finále ve fotbale. Jací jsou Brazilci a jací Němci? Hrají Brazilci více týmově? A jak důležitý je hvězdný Neymar?

Na závěr nám barman Zdeněk Navrátil řekne, co se pije v Riu. Jaký je rozdíl mezi bílým rumem a cachacou a s čím se dá cachaca kombinovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám