Hlavní obsah

ŽIVĚ: Božské Rio a první česká medaile i ostře sledovaný volejbal na pláži

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysílání studia Božské Rio pokračuje na serveru Sport.cz i ve čtvrtek. Od devíti hodin budete moci sledovat vše podstatné, co se týká letních her v brazilské metropoli. Nebude chybět ani sonda za první českou medailí, kterou ve středu vybojoval vodní slalomář Jiří Prskavec.

Foto: Novinky

Moderátor Radek Šilhan

Článek

„Věděl jsem, že budu muset jet hustě,“ komentoval svou jízdu po medailovém úspěchu Prskavec. Jak moc je vodní slalom disciplína náročná na psychiku a jak se dá připravit na finálový souboj, přiblíží psycholožka Eva Šauerová.

Brazilci se vyhnuli vyřazení přesvědčivou výhrou nad Dánskem 4:0. Výsledky domácího týmu rozebere někdejší hlavní trenér fotbalové Slavie Miroslav Beránek.

I další ostře sledovaná disciplína připravila divákům překvapení. Favorizovaní ragbisté Nového Zélandu totiž prohráli s Japonci. Šance proslulých novozélandských All Blacks zhodnotí trenér Antonín Brabec.

Božské Rio se zaměří i na nejslavnější pláž světa - Copacabanu, kde se hrají zápasy v plážovém volejbalu. S trenérem Martinem Šrámkem rozebereme šance Markéty Slukové a Barbory Hermannové.

Studiem Božské Rio vás bude provázet Radek Šilhan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám