Hlavní obsah

Dálnice D1 se na Vysočině uzavřela v obou směrech

Právo, tr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po celou noc na úterý bude uzavřena dálnice D1 na Vysočině v obou směrech. Důvodem uzavírky jsou stavební práce související s montáží mostních nosníků nájezdu u obce Jáchymov. Právu to oznámila Dana Čírtková z Krajského ředitelství policie kraje Vysočina.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Článek

Uzavřen bude modernizovaný úsek mezi Lhotkou a Velkou Bíteší, tedy mezi 153. až 162. kilometrem.

„Obousměrná uzavírka začne dnes večer ve 21 hodin a potrvá do 6 hodin v úterý. Objízdná trasa bude vyznačena přechodným dopravním značením a povede po souběžné komunikaci druhé třídy kolem dálnice,“ sdělila Čírtková.

Upřesnila, že ve směru jízdy do Brna bude doprava na exitu 153 vyvedena z dálnice na objízdnou trasu po silnici č. 390 až na křižovatku se silnicí č. 602 a po ní do Velké Bíteše. Odtud již zpět na dálnici po silnici č. 37 až k exitu 162. Stejně se pojede v opačném směru.

Policie bude dohlížet na plynulost provozu po celé objízdné trase a apeluje na řidiče, aby dbali pokynů a především aby dodržovali přechodné dopravní značení. Na užších vozovkách musí dodržovat nejvyšší povolenou rychlost, jakékoli kolize by zbytečně zkomplikovaly provoz na objízdné trase.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám